BC Palemig

Inschrijven:

Webmail:

Welkom bij BC Palemig

Nieuws

De gezelligste club van Limburg

Save the date! 

 

We nodigen iedereen van harte uit om weer mee te doen aan de jaarlijkse clubkampioenschappen!

 

We gaan een dubbel en mix toernooi spelen, waarbij je iedere ronde met en tegen anderen speelt.

Vanaf de halve finale word je gekoppeld aan een vaste partner. 

 

Natuurlijk zijn we heel benieuwd wie dit jaar onze kampioenen gaan worden!!

 

Na afloop zal er een BBQ plaatsvinden bij het Juphuis, hiervoor zal een bijdrage gevraagd worden, informatie hierover volgt nog.

Inschrijven voor de kampioenschappen en BBQ kan apart, introducees bij de BBQ zijn van harte welkom.

 

 

Ben je al enthousiast, dan kun je je al inschrijven door een mail te sturen naar: ateampalemig@gmail.com  Geef dan even aan of je je inschrijft voor het toernooi en of je meedoet met de BBQ. Vermeld ook even of en hoeveel introducees je meeneemt (en of daar kinderen bij zijn).

 

 

Groetjes A-Team,

Anja, Michelle, Danny vd, W Esther en Erika 

BC Palemig is dé badmintonvereniging van Heerlen en werd opgericht in 1974. We tellen momenteel tegen de 100 leden.

 

Er kan in onze club op een breed niveau worden gespeeld; van beginnend recreant tot fanatieke wedstrijdspeler. Er wordt competitie gespeeld binnen de RCML, een competitievorm voor competitiespelers op recreantenniveau. Ondanks de recreatieve aard van de speelavonden, nemen BC Palemigers regelmatig deel aan deze competitievorm en toernooien, waar mooie prestaties worden bereikt!

 

Gezelligheid en sportiviteit staan bij BC Palemig hoog in het vaandel. Zo worden regelmatig diverse toernooien en andere festiviteiten georganiseerd. Waaronder het BC Palemig Open, het intern toernooi, feestavonden, uitstapjes, kamp, etc.

 

Wil je zelf ervaren hoe het is om te badmintonnen, dan ben je van harte welkom om dit eens te komen proeven bij BC Palemig. Laat in dat geval een bericht achter via deze site, kijk hiervoor onder het kopje “contact” en vul het online formulier in. Wij zien je belangstelling graag tegemoet.

Kijk ook in onze agenda voor toekomstige activiteiten !

Sponsors